Structual jeklene cevi za servo volan sistem


power steering sys

Servo volan sistem je sistem oskrbe z energijo, ki uporabljajo mehansko moč in moč motorja. Kot pomemben del avtomobilov, avtomobilskih krmilni sistem je ključni skupščina, ki določa aktivne varnosti avtomobilov. Je šel skozi tri temeljne razvojne faze: mehanski krmilni sistem, hidravlični servo volan sistem in električni servo volan sistem. Težkih tovornih vozil in izpopolnjen potniški avtomobili potrebujejo skupno število obrne volan ni več kot petih zavojev, delovanja navor manjša od 29N.m, zato je nabor krmilna naprava pomaga dodati predstavljajo servo volan sistem, ki temelji na na machanical krmilni sistem.

 

power steering


Avtomobilski krmilni sistem lahko sestavlja krmilne naprave in krmilne cevi niz z različnimi funkcijami, vključno z hidravličnim orodja (HPS) in orodja električni servoojačevalnik volana (EPS), ki so pomembni deli avtomobilskih elektroenergetskega sistema in najbolj del jeklene cevi, ki se uporabljajo v avtomobil. Cilinder, hidravlični servo volan orodja je sestavljen izcev iz preciznega jekla, ki je eden od najbolj pomembnih delov. Hidravlični cilinder je levo/desno žleze, ki vzdržuje bata in zagotavlja moč prek hidravličnega olja. Stojalo sodček je ena od komponent električne servovolane orodja. Glavni sestavni deli krmilne cevi niz vključujejo zgornji in nižje krmilne gredi (notranje in zunanje cevi niz) in krmilne cevi niz, kateri potrebujejo structual jeklenih cevi. Avtomobilski krmilni sistem je glavni uporabo mehansko in structual jeklenih cevi.

 

aoto steering system

Konstrukcijska jekla cevke servo volan sistem zahtevajo visok pritisk in dolgoročno jedke lastnosti, včasih videz in odstopanja, ki so manj pomembni. Navaden ogljika in določene zlitine jekla je regared kot pogosto uporabljeni material za structual program, ki vključno z GB10、20、35、45、16Mn、ASTM A519 1020、ASTM A519 1045、ASTM A519 1541; EN 10297-1 E275、EN 10297 1 E315、EN 10297 1 34CrMo4、EN 10297-142CrMo4、JIS G3445 STKM13A、JIS G3445 STKM13B in tako naprej.

 

Zaradi zrela tehnologija hidravlični servo volan sistem, ki lahko zagotovi večja sila za upravljanje manipulacije, se še vedno uporablja večina potniških vozil in tovornih vozil, zlasti gospodarski potniških vozil in težka gospodarska vozila. POKAŽI E jekla cevi zaloge celotno paleto servo volan šivne in brezšivne cevi. Vse cevi so izdelane s strogo proces in v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi standards.call nas za več podrobnosti.