Kitajska jekla izvoz, da ostanejo visoko v letu 2017: Poročilo

PEKING - Kitajska jeklenih izvoza bo ostala visoka v letu 2017 zaradi ravno porabe na domačem trgu in počasno racionalizacijo zmogljivosti, nedavno poročilo poudaril, napoveduje izvoz na 100 milijonov ton v tem letu.

Mednarodna bonitetna agencija Fitch pričakuje, da bo kitajska očitna poraba jekla, da ostane med 700 in 705 milijonov ton v letošnjem letu, kar kaže na upočasnjevanje rasti premoženja, stabilno rast investicij v infrastrukturo, in ugodnimi obeti za kitajsko avtomobilsko in porabo aparata.

Po drugi strani, bo racionalizacija zmogljivosti ostajajo ključna tema sektorja, s ciljem 14 milijonov do 27 milijonov ton letno do leta 2020 v jeklarski industriji.

Kot rezultat, bo izvoz še vedno visoka v letu 2017, kot so kitajski proizvajalci še naprej koristi od menjalnega tečaja juana in nižje cene surovin, materiala, poročilo zaključuje.

Kitajske preveč dobavlja jeklene cevi doživela leta zajela cen in predelovalne zaustavitev zaradi počasnega gospodarstva. Vendar pa s spodbudo od trenda naraščanja cen od začetka tega leta, so mnogi jeklarnah nadaljevanje proizvodnje

Specializirani smo za izvoz vrst jeklenih cevi in jeklene cevi več kot 20 let izkušenj po vsem svetu .Če potrebujete kakršne koli vrste jeklene cevi, samo mail, da nas z: info@shew-esteelpipe.com