ASTM A179 brezšivne Carbon Steel izmenjevalnik toplote Tube

ASTM A179 brezšivne Carbon Steel izmenjevalnik toplote Tube
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

ASTM A179 brezšivne Carbon Steel izmenjevalnik toplote Tube

Shaanxi Pokažite-E Steel Pipe Co., Ltd   je eden izmed strokovno ASTM A179 brezšivne Carbon Steel toplotni izmenjevalnik Tube proizvajalcev in izvoznikov, lahko dobavi brezšivne ogljikovega jekla, CD cevi in cd tubing.Welcome za povpraševanje nam Mi se bomo potrudili na kakovosti in ceni, da vam pomagajo.

ASTM A179 zajema debelino minimalne stene, brezšivne hladno vlečene nizko vsebnostjo ogljika jeklene cevi za cevnih toplotnih izmenjevalnikov, kondenzatorji in podobne prenos toplote apparatus.Tubes se izvede z brezšivnih procesu in so hladno vlečene. Toplota in analiza proizvoda se opravi pri čemer se jekleni materiali v skladu z zahtevanimi kemičnih sestavkov ogljika, mangana, fosforja in žvepla. Jekleni materiali, opravi tudi preskus trdote, uravnavanjem preskus, živobarven testa, testa prirobnico in hidrostatični.

standard:   ASTM A179

Ocena: ASTM A179


Proizvodni proces:

Brezhibno in hladno vlečene

Shannxi Pokažite-E Steel Pipe Co., Ltd je eden od vodilnih ASTM A179 brezšivnih dobavitelji cevi kotla in tudi znan kot proizvajalec, ki je opremljen z veliko poklicnih ASTM A179 brezšivnih tovarne cevi kotla, dobrodošli na nakup visoko kakovostne ASTM A179 brezhibno kotel cevi iz naše podjetje.


 

Povpraševanje