SHANXI SHEW-E STEEL PIPE CO., LTD   

SHEW-E STEEL PIPE je strokovno podjetje, namenjeno proizvodnji, prodaji in izvozu cevi , precizne jeklene cevi in jeklenih cevi iz legiranega jekla, ki se držijo standardov ASTM A106, ASTM A335 , ASTM A 53, EN10305 in ect.

Naša mednarodna podjetja, ustanovljena leta 2008, smo imeli 15 let poslovanja s prodajo na Kitajskem, pred tem. Med domačim razvojem našega poslovanja smo vzpostavili zrelo in zanesljivo dobavno verigo. Za naše stranke nudimo profesionalne, visoko kakovostne storitve.

Leta 2008 smo začeli raziskovati čezmorske trge. S sklicevanjem na dolgoletne poslovne izkušnje zagotavljamo kakovost izdelkov iz vira, z učinkovitim sistemom pošiljanja, ki ustreza zahtevam kupca, in aktivno komuniciramo s strankami za reševanje težav s strankami in zadovoljitev potreb strank.

V zadnjih 9 letih smo servisirali stranke v 18 državah, v katerih so Argentina, Kambodža, Češka, Indija, Indonezija, Mehika, Maroko, Pakistan, Saudova Arabija, Španija, Tajska, Ukrajina, Vietnam itd.

Naša strokovna prodajna ekipa in tehnična podpora lahko zagotovita na podlagi kotacije, pregledovanja blaga, prevoza, plačila, carinske deklaracije in vrste problemskih rešitev, lahko reši vse težave za vas.  

Vztrajamo pri iskrenosti, načelu kakovosti, ki najprej obravnava vsakega kupca in končno dosežemo situacijo, ki bo prinesla koristi.Zakaj izbrati nas


Hitra povratna informacija

Ko prejmemo ponudbo, nas bo prodajna ekipa kontaktirala v najkrajšem možnem času.

Storitve dodajanja vrednosti

Naša tovarna ponuja storitve dodajanja vrednosti, kot so razstreljevanje, precizno rezanje cevi, rezanje in valjanje, izdelava cevi po meri, cevovodni sistemi, cevni odrezi, premazi in neporušno testiranje.

Tehnična podpora

Naši inženirji in metalurgi so strokovnjaki za korozijo, razpoke proti koroziji in toplotno prevodnost. Pomagajo vam pri izbiri najboljšega gradiva za vašo prijavo po najnižjih stroških.

 

Dobrodošli E-pošta nam: info@shew-esteelpipe.com